winacties

 

Win een jaar lang LiGA

Deze actie loopt tot 30-09-2017

Een jaar lang GRATIS LiGA! Stel jezelf eens voor hoe veel Actiepunten je dan ook nog eens verdient! Dat is dus dubbel winnen. Meedoen is simpel: met elke code die je invoert op deze pagina maak je kans! Winnaars krijgen automatisch bericht. De winnaar ontvang gedurende 1 jaar maandelijks een pakketje met de lekkerste LiGA producten.
Dit pakket ziet er als volgt uit: LiGA Evergreen Appel 250g, LiGA Milkbreak Melk 245g, LiGA Evergreen Crunchy Muesli Chocolade, LiGA belVita Honing&Hazelnoot 300g, LiGA belVita Sandwich Yoghurt-Aardbei 253g, LiGA Haverkick Appel, LiGA VitaLU Meerzaden 200g.

Naar de winactie ›

Vorige winacties

Maak kans op een lang weekend logeren bij de boer t.w.v. € 500,-

Actie afgelopen op 03-04-2017

De ultieme romantiek van het boerenbuitenleven, in de luxe van een safaritent met alle gemakken. Maak er nu met LiGA Actiepunten kans op!

Wat kun je winnen?

We geven maar liefst 5x één lang weekend met Farmcamps weg voor maximaal 6 personen, ter waarde van € 500,-. De prijs is inclusief tenthuur, reserveringskosten, bedlinnen, huishoudpakketje en toeristenbelasting.     

Wat moet je doen?
Meedoen kan van 13 februari 2017 tot en met 2 april 2017 en is zo gepiept: 

  1. Koop een LiGA Actiepunten-product 
  2. Onthoud het win-woord dat je op de display in de winkel ziet
  3. Vul de LiGA Actiepunten-code van de verpakking in op de winactiepagina én het win-woord van de display. 
Dat is alles! Je ontvangt bovendien met elke code gewoon je LiGA Actiepunten. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Binnen een week na afloop van deze winactie stellen we de winnaars op de hoogte per e-mail.

Maak kans op 1 jaar onbeperkt naar Pathé voor 2

Actie afgelopen op 28-02-2017

Naar de nieuwste films in de Pathé bioscopen, wanneer je maar wil. Een heel jaar lang. Maak er nu met LiGA Actiepunten kans op! 

Wat kun je winnen?  
We geven 2x twee jaarabonnementen Pathé Unlimited weg. Daarmee kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland.

Wat moet je doen? 
Meedoen kan t/m 28 februari 2017 en is simpel. Vul een LiGA Actiepunten-code in op de winactiepagina en maak kans. Je ontvangt dan bovendien gewoon je LiGA Actiepunten. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Binnen een week na afloop van deze winactie stellen we de winnaars op de hoogte per e-mail.

Win een LiGA fietskrat met € 50,- shoptegoed!

Actie afgelopen op 28-12-2016

Fietsen is heerlijk. En met de knalrode LiGA fietskrat wordt fietsen nóg leuker! Daarom geven wij er tussen 23 november en 27 december elke dag eentje weg. Ben jij een van de gelukkige winnaars, dan ontvang je niet alleen de trendy fietskrat maar ook nog €50 shoptegoed voor Halfords, voor nog meer leuke en handige fietsaccessoires! 
Hoe werkt het? Met elke code die je op deze pagina invult van 23 november t/m 27 december 2016 maak je automatisch kans. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Win een fiets van Cortina

Actie afgelopen op 02-10-2016

Wat is nu een betere motivatie om te gaan fietsen, dan een gloednieuwe Cortina fiets? De Utility 4 transportfiets is een stevige stadsfiets voorzien van voor- en achterdrager en helemaal ontworpen volgens de laatste modetrends. Deze moderne, trendy fiets kan wel tegen een stootje en hiermee ben je zeker een vrolijke verschijning. Steel de show met deze toffe fiets en vul je unieke code in bij deze winactie. Met LiGA en Cortina kan je er tegenaan!